top of page

Προηγούμενες Δράσεις!
Στη σελίδα αυτή μπορείτε να ανατρέχετε σε παλαιότερες, ολοκληρωμένες δράσεις που οργανώθηκαν από την Ε.Δ.Ν.Υ. ή στις οποίες συμμετείχαμε.

 

Σημείωση: Στην ενοτητα αυτή δεν περιλαμβάνονται στοιχεία και πληροφορίες για τη διαρκή επιτήρηση, εντός και εκτός αντιπυρικής περιόδου. Περισσότερα για τη δασοπροστασία θα βρείτε στην ενότητα ΝΕΑ.

Προηγούμενες Δράσεις ανά έτος:

2012     2013     2014     2015     2016     2017     2018     2019     2020     2021     2022     2023

Καταχωρήθηκε: Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Τίτλος Δράσης:

Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης Νοτίου Υμηττού.

Ημερομηνία:

25 Νοεμβρίου 2018.

Σημείο:

Δυτικές πλαγιές πάνω από Αιξωνή, Γλυφάδας, Νότιος Υμηττός.

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Εκατοντάδες μικρά δέντρα φυτεύτηκαν στην πλαγιά της Αιξωνής, Γλυφάδας, σε άλλη μία επιτυχημένη ανοιχτή δράση της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού. Αυτή τη φορά η αναδάσωση γίνεται σε νέα περιοχή, έκτασης περίπου 10 στρεμμάτων, κοντά στην κεραία κινητής τηλεφωνίας στα όρια Βούλας και Γλυφάδας. Οι ακούραστοι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα πραγματοποίησαν ένα μεγάλο έργο για τη φύση του βουνού όλων μας, φυτεύοντας πάνω από το 1/3 των προγραμματιζόμενων 1.600 δέντρων που θα φυτευτούν συνολικά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το έκαναν με κέφι. Η διάθεση όλων ήταν ιδιαίτερα καλή και αυτό έκανε το εθελοντικό τους έργο ακόμη πιο ευχάριστο.

 

Οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και χαίρονται που είδαν τους γείτονες και κατοίκους να είναι παρόντες, δείχνοντας ότι αγαπούν τον τόπο τους και αντιλαμβάνονται το έργο των συντοπιτών τους εθελοντών. Μόνο έτσι θα επιτευχθεί ο κοινός στόχος, να επανέλθει η ζωή στις δυτικές πλαγιές του Νοτίου Υμηττού. Μόνο συνεργαζόμενοι όλοι θα καταφέρουμε αυτό που οι αρχές απέτυχαν, γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η Ε.Δ.Ν.Υ. στηρίζεται αποκλειστικά από τους απλούς κατοίκους και εθελοντές της και όχι από Δήμους ή την πολιτεία.

 

Το έργο της φύτευσης και των υπόλοιπων δέντρων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Δείτε τη σχετική εκδήλωση (event) στο facebook.

Καταχωρήθηκε: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018

Τίτλος Δράσης:

Πότισμα Αναδάσωσης Ε.Δ.Ν.Υ..

Ημερομηνία:

06 Αυγούστου 2018.

Σημείο:

Διοικητικά όρια Βούλας-Γλυφάδας, Νότιος Υμηττός.

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Αύγουστος και οι βροχές του Ιουνίου και Ιουλίου φαίνονται μια μακρινή ανάμνηση. Έτσι οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ., παράλληλα με την συνέχιση του γεμίσματος των δεξαμενών που τοποθέτησαν στο βουνό, πραγματοποίησαν ένα ακόμη πότισμα των μικρών δέντρων της αναδάσωσης. Η όμορφη δύση του ήλιου συντρόφευε το έργο των εθελοντών. Το έργο της Ε.Δ.Ν.Υ. στον Νότιο Υμηττό συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και βέβαια μεγάλο βάρος πέφτει αυτή την περίοδο στην πυροφύλαξη.

 

Δείτε και το live video που ανέβηκε στο facebook την ώρα του ποτίσματος εδώ.

Καταχωρήθηκε: Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Τίτλος Δράσης:

Εθελοντική Συνδρομή στη πυρόπληκτη περιοχή του Νέου Βουτζά.

Ημερομηνία:

26 Ιουλίου 2018.

Σημείο:

Νέος Βουτζάς, Ανατολική Αττική.

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Επιστρέφοντας στον τόπο της τραγωδίας και του μαρτυρίου, οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. αλλά και ανεξάρτητοι εθελοντές, συμμετείχαν στις προσπάθειες των ερευνών που συνεχίζονται στις καμένες περιοχές. Προσφέροντας τις υπηρεσίες τους και τα χέρια τους για μια ακόμη φορά στους ελάχιστους κατοίκους που έχουν μείνει στις ρημαγμένες κι ερειπωμένες πόλεις μπήκαν σε ρέματα, αλσύλλια και δασικές περιοχές, ανακαλύπτοντας δυστυχώς μόνο νεκρά ζώα.

Η θλίψη και η στάχτη που κυριαρχούν στην περιοχή, άφησαν μια χαραμάδα χαμόγελου να περάσει όταν συναντήσαμε αναπάντεχα ανθρώπους στα σπίτια των οποίων επιχειρήσαμε τη νύχτα της Δευτέρας, 23 Ιουλίου 2018, και ιδιαίτερα την κυρία της οποίας το μικρό σκυλί σώσαμε από το φλεγόμενο κτηριό της. Μία από τις λίγες μικρές νίκες μιας μαύρης νύχτας γεμάτη απώλειες.

Οι εθελοντικές επιχειρήσεις συνδρομής των πυρόπληκτων περιοχών θα συνεχιστούν όταν οι έρευνες για τους αγνοούμενους ολοκληρωθούν και ξεκινήσει το μεγάλο και δύσκολο έργο της αποκατάστασης.

Καταχωρήθηκε: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Τίτλος Δράσης:

Πυρκαγιά Νέου Βουτζά, Ματιού.

Ημερομηνία:

23 Ιουλίου 2018.

Σημείο:

Νέος Βουτζάς, Μάτι.

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Φωτογραφίες μιας ολονύχτιας μάχης, σε μια πολύ μαύρη νύχτα, που δεν ήταν για φωτογραφίες και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Καταχωρήθηκε: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Τίτλος Δράσης:

Γέμισμα Δεξαμενών στον Νότιο Υμηττό.

Ημερομηνία:

05-16 Ιουλίου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός (δασικοί δρόμοι στα διοικητικά όρια Γλυφάδας - Βούλας).

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Οι εθελοντές της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού έχουν στόχο να βρίσκουν λύσεις και να παράγουν ουσιαστικό έργο για την προστασία και αναγέννηση του βουνού. Στα πλαίσια αυτά αναζητούσαν εναγωνίως λύση για το γέμισμα των μεγάλων μεταλλικών δεξαμενών που, με πρωτοβουλία της Ε.Δ.Ν.Υ. και κάλυψη του κόστους από τους ίδιους τους εθελοντές, τοποθετήθηκαν σε σημεία κατάλληλα για τις ανάγκες των πυροσβεστικών δυνάμεων και συντηρήθηκαν από του ίδιους. Το γεγονός ότι μια προσπάθεια πολλών ετών και σημαντικού κόστους, που προσέγγισε τις δύο χιλιάδες ευρώ και καλύφθηκε εξολοκλήρου από τους εθελοντές, παρέμενε αναξιοποίητο επί πάνω από ένα χρόνο, για τον απλό λόγο ότι κανένας δεν αναλάμβανε να γεμίσει τις δεξαμενές με νερό, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί, έπρεπε να λάβει τέλος. Έτσι για μια ακόμη φορά, η Ε.Δ.Ν.Υ. ανέλαβε δράση με ίδια μέσα και εθελοντική πρωτοβουλία. Τις τελευταίες ημέρες το υδροφόρο-φορτηγό ΕΔΝΥ3 ανεβοκατεβαίνει ασταμάτητα τους δρόμους του Νοτίου Υμηττού μεταφέροντας τόνους νερού και σταδιακά γεμίζοντας τις δεξαμενές για να μην περάσει κι άλλο ένα καλοκαίρι που αυτές θα στέκουν συντηρημένες αλλά άδειες ως μνημείο της αναποτελεσματικότητας που μαστίζει αυτή τη χώρα.

Δυστυχώς όμως, το έργο διακόπηκε πριν μερικές μέρες καθώς ένα από τα ταλαιπωρημένα, από τη συνεχή κίνηση στους κακοτράχαλους δρόμους του Νοτίου Υμηττού, ελαστικά παρέδωσε «πνεύμα» κάτω από το βάρος των οκτώ τόνων νερού. Η ζημιά έχει πλέον αποκατασταθεί και το πολυήμερο έργο της πλήρωσης (αλλά και τοποθέτησης ημισυνδέσμων τύπου Storz, συμβατών με τα πυροσβεστικά οχήματα και σήμανσης/αρίθμησης) των δεξαμενών συνεχίζεται...

Καταχωρήθηκε: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Τίτλος Δράσης:

Metaxa Volunteer Day στον Νότιο Υμηττό.

Ημερομηνία:

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός (ρέμα Ντούκας).

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Μια διαφορετική δράση για το βουνό υποστήριξε η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, συμμετέχοντας στην ημέρα εθελοντισμού της εταιρείας Metaxa που οργάνωσε η Μονοπάτια της Ελλάδας - Paths of Greece. Στόχος ήταν η συντήρηση τμήματος του μονοπατιού που οδηγεί στο σπήλαιο Μαυροβουνίου και η ξενάγηση στις ομορφιές του Νοτίου Υμηττού χρησιμοποιώντας μονοπάτια που οι άνθρωποι της Paths of Greece και της Ε.Δ.Ν.Υ. γνωρίζουν καλά αφού έχουν κοπιάσει πάνω σε αυτά.

 

Συνοδεύοντας και καθοδηγώντας τους ενθουσιώδεις εργαζόμενους που έφτασαν γεμάτοι κέφι, διάθεση για πεζοπορία και δουλειά στη φύση, οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. συμμετείχαν προσφέροντας εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Όλοι απόλαυσαν την καλή παρέα και τον ιδανικό καιρό μαζί με νέους φίλους που έκαναν εύκολη υπόθεση τη δουλειά και ξεναγήθηκαν σε σπήλαια και μονοπάτια του βουνού, ολοκληρώνοντας τη διάσχισή του από το Κορωπί ως τη Γλυφάδα, περνώντας από τμήμα της αρχαίας Σφιττίας Οδού αλλά και από την εντυπωσιακή Τρύπια Σπηλιά.

Καταχωρήθηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Τίτλος Δράσης:

2ο Πότισμα Αναδάσωσης 2018.

Ημερομηνία:

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός (διοικητικά όρια Γλυφάδας - Βούλας).

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Πότισμα υπό την «απειλή» βροχής δεν είχε τύχει στο παρελθόν, όμως οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. γνωρίζουν καλά τις ανάγκες των μικρών, νεοφυτεμένων δενδρυλλίων και ξέρουν ότι οι καλοκαιρινές βροχές συνήθως δεν τις καλύπτουν, πόσο μάλλον στην περιοχή της αναδάσωσης της Ε.Δ.Ν.Υ., όπου τα ποσά βροχόπτωσης είναι πολύ χαμηλότερα του μέσου όρου της Αττικής. Έτσι, ενώ πάνω από τον Σαρωνικό μαζεύονταν μαύρα σύννεφα κι ενώ τα χρώματα της θάλασσας και του ορίζοντα έπαιρναν σκοτεινές αποχρώσεις, με τις λάμψεις των αστραπών να μαρτυρούν ότι στην Πελοπόννησο έβρεχε, οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. ολοκλήρωσαν ένα ακόμη πότισμα για τα μικρά δεντράκια του Νοτίου Υμηττού, προσκαλώντας τη βροχή να «βάλει κι αυτή ένα χεράκι». Η πρόσκληση δεν εισακούστηκε (αν και υπάρχουν ελπίδες για τις επόμενες μέρες) όμως το έργο ολοκληρώθηκε με καλή διάθεση αλλά και συναντήσεις… κορυφής!

Καταχωρήθηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Τίτλος Δράσης:

1ο Πότισμα Αναδάσωσης 2018.

Ημερομηνία:

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός (διοικητικά όρια Γλυφάδας - Βούλας).

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Μία από τις ευκολότερες και πιο χαλαρωτικές εθελοντικές δράσεις είναι το πότισμα των μικρών δενδρυλλίων στις αναδασώσεις της Ε.Δ.Ν.Υ.. Η ικανοποίηση του να δίνεις ζωή και δροσιά στα μικρά δεντράκια και τους σπόρους που έχουν φυτευτεί ψηλά στο βουνό, με συνοδεία το δροσερό αεράκι και την εντυπωσιακή θέα, έχει μια ιδιαίτερα καταπραϋντική ιδιότητα για την ψυχή και το πνεύμα.

 

Την Δευτέρα 28 Μαΐου η Ε.Δ.Ν.Υ. πραγματοποίησε το πρώτο μεγάλο πότισμα της αναδάσωσής της με το υδροφόρο όχημα ΕΔΝΥ3, γεμίζοντας παράλληλα και τις δεξαμενές ποτίσματος. Τα ποτίσματα θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού, ενώ ενδιάμεσα οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. υποστηρίζουν όσα δενδρύλλια εμφανίζονται πιο ασθενή με στοχευμένα ποτίσματα, χρησιμοποιώντας κουβάδες και το νερό των δεξαμενών που βρίσκονται επιτόπου.

Καταχωρήθηκε: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Τίτλος Δράσης:

Δράση Συντήρησης Δασικών Δρόμων & Υποστήριξης Δεξαμενών Ύδατος.

Ημερομηνία:

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός (Γλυφάδα & Βούλα).

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Στα πλαίσια των έργων πρόληψης που εκτελεί η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού, την Τετάρτη 23 Μαΐου, εκτελέστηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευών στους δασικούς δρόμους του Νοτίου Υμηττού καθώς και εργασίες περαιτέρω υποστήριξης και αντιστήριξης των δεξαμενών ύδατος που η Ε.Δ.Ν.Υ. τοποθέτησε πέρσι σε διάφορα σημεία του βουνού, σε συνεργασία με τη διοίκηση του 8ου Πυροσβεστικού σταθμού Αθηνών και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής. Οι εργασίες έλαβαν χώρα υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Δασαρχείου Πεντέλης και είχαν στόχο να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων σε σημεία των δασικών δρόμων που είχαν καταστεί ιδιαίτερα δύσβατα λόγω της φθοράς του χρόνου, των λανθασμένων παρεμβάσεων και κακοτεχνιών και της εγκατάλειψης. Παράλληλα, ύστερα από ενημέρωση του Δασαρχείου Πεντέλης για καταγγελία επικινδυνότητας των δεξαμενών ύδατος, εκτελέστηκαν περαιτέρω εργασίες αντιστήριξης και υποστήριξής τους, όπου αυτό έγινε απαιτητό.

 

Το κόστος του συνόλου των παραπάνω εργασιών ανέλαβαν οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ., όπως συμβαίνει πάντα με τις δράσεις της αμιγώς εθελοντικής οργάνωσης, στον Νότιο Υμηττό. Πλέον έφτασε η ώρα, οι τοπικές αρχές να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών τους και να ολοκληρώσουν την υποχρέωση που ανέλαβαν να γεμίσουν τις δεξαμενές, ώστε να αξιοποιηθεί επιτέλους αυτό το μεγάλο έργο για την προστασία του βουνού και την υποστήριξη των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Καταχωρήθηκε: Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018

Τίτλος Δράσης:

Δράση Συμπληρωματικής Αναδάσωσης.

Ημερομηνία:

Κυριακή, 01 Απριλίου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός.

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Οι χειμερινές εργασίες στις αναδασώσεις της Ε.Δ.Ν.Υ. ολοκληρώθηκαν με μια κλειστή δράση συμπληρωματικής δενδροφύτευσης διακοσίων δενδρυλλίων. Ο όμορφος ήλιος, τα παιδικά χαμόγελα και τα ακμαία δεντράκια βοήθησαν να αλλάξει λίγο το βαρύ κλίμα των ημερών, με το έγκλημα της μαζικής δηλητηρίασης άγριων ζώων όμως αυτό κράτησε λίγο καθώς σύντομα έφτασαν τα νέα της ανακάλυψης μίας ακόμη νεκρής αλεπούς ανάμεσα σε δολώματα, πολύ κοντά στο πεδίο βολής της Σχολής Ευελπίδων. Παρά ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό στο οποίο κλήθηκαν οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. επιλέγουμε να κρατήσουμε την πολύ καλή δουλειά που έγινε στις δενδροφυτεύσεις.

 

Τώρα ξεκινάει για καλά η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο που πλησιάζει αλλά και για τον αγώνα ορεινού τριάθλου X-Terra, στον οποίο η Ε.Δ.Ν.Υ. οργανώνει την εθελοντική υποστήριξη.

 

H Ε.Δ.Ν.Υ. ευχαριστεί θερμά το Αττικό Περιβαλλοντικό Πάρκο για την υποστήριξη αυτής της δράσης.

Καταχωρήθηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018

Τίτλος Δράσης:

2η Δράση Συντήρησης Αναδασώσεων/Πυροπρόληψης στον Νότιο Υμηττό.

Ημερομηνία:

Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός.

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Συνεχίζοντας το έργο της στην περιοχή των αναδασώσεων, η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού επανέλαβε την προσπάθεια συντήρησης και υποστήριξης της βλάστησης. Δουλεύοντας κάτω από τον βαρύ ουρανό του Σαββάτου 03 Φεβρουαρίου, οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. κάνουν ότι μπορούν για να ενισχύσουν την επιστροφή της φύσης στις ταλαιπωρημένες πλαγιές πάνω από την Αιξωνή Γλυφάδας. Αυτή τη φορά, τη φροντίδα των εθελοντών δέχτηκαν τα μεγαλύτερα δέντρα. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης πραγματοποιήθηκε και επανατοποθέτηση της δεξαμενής ποτίσματος, ύστερα από επίσημο αίτημα του Δήμου Γλυφάδας προς τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό. Η προσπάθεια επιστροφής της φύσης και ανάσχεσης της ερημοποίησης, στη συγκεκριμένη περιοχή του Νοτίου Υμηττού, συνεχίζεται.

Καταχωρήθηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Τίτλος Δράσης:

Δράση Συντήρησης Αναδασώσεων/Πυροπρόληψης στον Νότιο Υμηττό.

Ημερομηνία:

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018.

Σημείο:

Νότιος Υμηττός.

​​Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή:

Οι δράσεις της Ε.Δ.Ν.Υ. για το 2018 ξεκίνησαν με εργασίες συντήρησης στις πλαγιές πάνω από τη Βούλα και τη Γλυφάδα, εκεί όπου έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες για την αναγέννηση του δάσους. Στην περιοχή των αναδασώσεων της Ε.Δ.Ν.Υ. το τοπίο γίνεται αργά αλλά σταθερά όλο και πιο πράσινο και οι εθελοντές είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις ενέργειες με αμείωτο ρυθμό και φέτος.

Προηγούμενες Δράσεις ανά έτος:

2012     2013     2014     2015     2016     2017     2018     2019     2020     2021     2022     2023

Στους παρακάτω είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη:

kapakia.jpg

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό!

Φέρτε μας τα πλαστικά καπάκια σας σε όποια ανοιχτή εκδήλωση της Ε.Δ.Ν.Υ. σας βολεύει και βοηθήστε μας να στηρίξουμε διάφορους κοινωνικούς σκοπούς.

Στηρίξτε την Ε.Δ.Ν.Υ. ώστε να συνεχίσει το έργο της στο βουνό.

PayPal ButtonPayPal Button

Κάντε μια δωρεά μέσω

Κατηγορία Κινδύνου Εκδήλωσης Πυρκαγιάς*

για την περιοχή του Νοτίου Υμηττού σήμερα:

Το παραπάνω σήμα αλλάζει χρώμα βάσει του υπομνήματος:

1.ΧΑΜΗΛΗ

2.ΜΕΣΗ

3.ΥΨΗΛΗ

4.ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ

5.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

​*σύμφωνα με τον

Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ιστοσελίδα υπό ανανέωση!

Σύντομα και πάλι μαζί σας
Μέχρι τότε παρακολουθείτε τη σελίδα της ΕΔΝΥ στο facebook

bottom of page