Στηρίξτε την Ε.Δ.Ν.Υ. για να συνεχίσει το έργο της στο βουνό.

Κάντε μια δωρεά μέσω

Videos
Στη σελίδα αυτή αναρτώνται βίντεο σχετικά με τις δράσεις και δραστηριότητες της Ε.Δ.Ν.Υ., τον Υμηττό και τη δασοπροστασία/δασοπυρόσβεση.

Βίντεο της ΕΔΝΥ θα βρείτε στο YouTube στο κανάλι της Ε.Δ.Ν.Υ., στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε κάνοντας κλικ εδώ, αλλά και στη σελίδα της ΕΔΝΥ στο facebook.

Εισαγωγικό βίντεο για την έναρξη δράσης της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού με φωτογραφίες από το βουνό, το δάσος του, τα σπήλαια αλλά και τους παράγοντες που το απειλούν όπως η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 25 Αυγούστου 2011.

Στους παρακάτω είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη:

1/3
kapakia.jpg

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό!

Φέρτε μας τα πλαστικά καπάκια σας σε όποια ανοιχτή εκδήλωση της Ε.Δ.Ν.Υ. σας βολεύει και βοηθήστε μας να στηρίξουμε διάφορους κοινωνικούς σκοπούς.

Εάν εντοπίσετε καπνό ή φωτιά στο δάσος ή κοντά σε αυτό καλέστε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία​ στο 199.

Μη θεωρείτε ότι έχει κληθεί ήδη από άλλους εκτός αν δείτε οχήματα ή πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο του συμβάντος. Δώστε πληροφορίες για το ακριβές σημείο, την έκταση της φωτιάς ή το χρώμα του καπνού εφόσον οι φλόγες δεν είναι ορατές, τη διεύθυνση και ισχύ των ανέμων, το είδος των καιόμενων υλικών καθώς και τρόπους προσέγγισης της φωτιάς