Στηρίξτε την Ε.Δ.Ν.Υ. για να συνεχίσει το έργο της στο βουνό.

Κάντε μια δωρεά μέσω

Οι Δραστηριότητές μας!
Ακολουθώντας τις επιλογές της σελίδας αυτής μπορείτε να πληροφορείστε για επερχόμενες αλλά και παλαιότερες δραστηριότητες που οργανώνονται από την Ε.Δ.Ν.Υ. και στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είτε είναι μέλη, είτε όχι.

Οι δραστηριότητες αυτές είναι πολυποίκιλες και συνήθως εντελώς δωρεάν!

Βόλτες στη φύση με το ποδήλατό σας, περίπατοι αλλά και πιο απαιτητικές πεζοπορίες, ενημερωτικές επισκέψεις σε σπήλαια και άλλα σημεία περιβαλλοντικού, ιστορικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος του νότιου Υμηττού είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που οργανώνουμε. Στόχος μας είναι να γνωρίσει το κοινό το βουνό γιατί πιστεύουμε ότι αν δεν το γνωρίσει, δεν θα το αγαπήσει και αν δεν το αγαπήσει δεν θα το προστατέψει.

Διαλέξτε σύνδεσμο και δείτε τί έχουμε κάνει στο παρελθόν ή ενημερωθείτε για μελλοντικές δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς!

 

Στους παρακάτω είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη:

1/3
kapakia.jpg

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό!

Φέρτε μας τα πλαστικά καπάκια σας σε όποια ανοιχτή εκδήλωση της Ε.Δ.Ν.Υ. σας βολεύει και βοηθήστε μας να στηρίξουμε διάφορους κοινωνικούς σκοπούς.

Εάν εντοπίσετε ενέργειες λαθροϋλοτομίας ή κυνηγιού στον Νότιο Υμηττό καλέστε αμέσως το Συντονιστικό Κέντρο Δασοπροστασίας στον τηλεφωνικό αριθμό 1591 (μέχρι τις 22:00 και σε αργίες), τις τοπικές αστυνομικές αρχές και την ΕΔΝΥ. Βοηθήστε μας να προστατέψουμε τη φύση και τη κοινή μας περιουσία από ασυνείδητους παραβάτες και παράνομα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τις οικονομικές δυσκολίες πολλών συνανθρώπων μας θησαυρίζοντας ενώ καταστρέφουν παράλληλα το περιβάλλον.

ΧΡΗΣΙΜΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

​​«Ν'αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.»​

​​«Αἰτία ἑλομένου, θεός ἀναίτιος»

Ασκητική, Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Πλάτων, 427-347 π.Χ.

info@edny.gr

Στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

+30 6977 479 474

+30 6909 538 732

Copyright © 2013 Ε.Δ.Ν.Υ. (www.edny.gr) All rights reserved.

Περιορισμοί πνευματικών δικαιωμάτων σε ισχύ. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση υλικού της ιστοσελίδας χωρίς έγγραφη άδεια.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now