Οι Δραστηριότητές μας!
Ακολουθώντας τις επιλογές της σελίδας αυτής μπορείτε να πληροφορείστε για επερχόμενες αλλά και παλαιότερες δραστηριότητες που οργανώνονται από την Ε.Δ.Ν.Υ. και στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είτε είναι μέλη, είτε όχι.

Οι δραστηριότητες αυτές είναι πολυποίκιλες και συνήθως εντελώς δωρεάν!

Βόλτες στη φύση με το ποδήλατό σας, περίπατοι αλλά και πιο απαιτητικές πεζοπορίες, ενημερωτικές επισκέψεις σε σπήλαια και άλλα σημεία περιβαλλοντικού, ιστορικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος του νότιου Υμηττού είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που οργανώνουμε. Στόχος μας είναι να γνωρίσει το κοινό το βουνό γιατί πιστεύουμε ότι αν δεν το γνωρίσει, δεν θα το αγαπήσει και αν δεν το αγαπήσει δεν θα το προστατέψει.

Διαλέξτε σύνδεσμο και δείτε τί έχουμε κάνει στο παρελθόν ή ενημερωθείτε για μελλοντικές δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς!

 

Στους παρακάτω είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη:

1/3
kapakia.jpg

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό!

Φέρτε μας τα πλαστικά καπάκια σας σε όποια ανοιχτή εκδήλωση της Ε.Δ.Ν.Υ. σας βολεύει και βοηθήστε μας να στηρίξουμε διάφορους κοινωνικούς σκοπούς.

Στηρίξτε την Ε.Δ.Ν.Υ. ώστε να συνεχίσει το έργο της στο βουνό.

Κάντε μια δωρεά μέσω

Εάν εντοπίσετε καπνό ή φωτιά στο δάσος ή κοντά σε αυτό καλέστε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία​ στο 199.

Μη θεωρείτε ότι έχει κληθεί ήδη από άλλους εκτός αν δείτε οχήματα ή πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο του συμβάντος. Δώστε πληροφορίες για το ακριβές σημείο, την έκταση της φωτιάς ή το χρώμα του καπνού εφόσον οι φλόγες δεν είναι ορατές, τη διεύθυνση και ισχύ των ανέμων, το είδος των καιόμενων υλικών καθώς και τρόπους προσέγγισης της φωτιάς