Χορηγοί.

Αναζητούνται εταιρείες και επιχειρήσεις που θα αναλάβουν πάγιες ανάγκες της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Νοτίου Υμηττού στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προστασία του περιβάλλοντος του Νοτίου Υμηττού.

Τα πάγια έξοδα της Ε.Δ.Ν.Υ. αφορούν κυρίως τα έξοδα κίνησης και συντήρησης των οχημάτων της εθελοντικής οργάνωσης (ασφάλιση οχημάτων, καύσιμα, συντήρηση, κλπ.), φόρους (τέλη κυκλοφορίας, τέλος επιτηδεύματος, κλπ.) και διαχειριστικά έξοδα (έξοδα λογιστή, αναγομώσεις πυροσβεστήρων, συντήρηση εξοπλισμού, κλπ.)

Προς το παρόν δεν υπάρχουν χορηγοί!

Η Ε.Δ.Ν.Υ. καλύπτει τα έξοδά της εξολοκλήρου από δωρεές και το υστέρημα των μελών της.

Για να γίνετε χορηγός της Ε.Δ.Ν.Υ. παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.


Η Ε.Δ.Ν.Υ. έχει τη δυνατότητα να προβάλλει, με διάφορους τρόπους, εταιρείες και επιχειρήσεις που θα αναλάβουν τη χορηγία κάποιας από τις πάγιες ανάγκες της.

Στους παρακάτω είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη:

1/3
kapakia.jpg

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό!

Φέρτε μας τα πλαστικά καπάκια σας σε όποια ανοιχτή εκδήλωση της Ε.Δ.Ν.Υ. σας βολεύει και βοηθήστε μας να στηρίξουμε διάφορους κοινωνικούς σκοπούς.

Στηρίξτε την Ε.Δ.Ν.Υ. ώστε να συνεχίσει το έργο της στο βουνό.

Κάντε μια δωρεά μέσω

Εάν εντοπίσετε καπνό ή φωτιά στο δάσος ή κοντά σε αυτό καλέστε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία​ στο 199.

Μη θεωρείτε ότι έχει κληθεί ήδη από άλλους εκτός αν δείτε οχήματα ή πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο του συμβάντος. Δώστε πληροφορίες για το ακριβές σημείο, την έκταση της φωτιάς ή το χρώμα του καπνού εφόσον οι φλόγες δεν είναι ορατές, τη διεύθυνση και ισχύ των ανέμων, το είδος των καιόμενων υλικών καθώς και τρόπους προσέγγισης της φωτιάς