Στηρίξτε την Ε.Δ.Ν.Υ. για να συνεχίσει το έργο της στο βουνό.

Κάντε μια δωρεά μέσω

Οι Δράσεις μας!
​Στη σελίδα αυτή μπορείτε να πληροφορείστε για επερχόμενες αλλά και παλαιότερες δράσεις που οργανώνονται από την Ε.Δ.Ν.Υ. και στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είτε είναι μέλη, είτε όχι.

Οι δράσεις αυτές είναι παρεμβάσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα προς διάφορες κατευθύνσεις ανάλογα με το επιλεγμένο αντικείμενο!

Προληπτικές ενέργειες προστασίας από πυρκαγιά όπως καθαρισμοί ξερών χόρτων και σκουπιδιών αλλά και άλλες ενέργειες όπως δενδροφυτεύσεις, προστασία της πανίδας, καταγραφές προβλημάτων/κινδύνων, σύσταση μελετών/προτάσεων είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που κατά καιρούς οργανώνουμε, πέρα από τη διαρκή επιτήρηση εντός και εκτός αντιπυρικής περιόδου, την οποία δεν θεωρούμε δράση αλλά καθήκον και χαρά μας.

 

Σημειώνεται ότι οι δράσεις μας στοχεύουν κυρίως στην πρόληψη και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος του Νοτίου Υμηττού.

Στους παρακάτω είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη:

1/3
kapakia.jpg

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό!

Φέρτε μας τα πλαστικά καπάκια σας σε όποια ανοιχτή εκδήλωση της Ε.Δ.Ν.Υ. σας βολεύει και βοηθήστε μας να στηρίξουμε διάφορους κοινωνικούς σκοπούς.

Εάν εντοπίσετε ενέργειες λαθροϋλοτομίας ή κυνηγιού στον Νότιο Υμηττό καλέστε αμέσως το Συντονιστικό Κέντρο Δασοπροστασίας στον τηλεφωνικό αριθμό 1591 (μέχρι τις 22:00 και σε αργίες), τις τοπικές αστυνομικές αρχές και την ΕΔΝΥ. Βοηθήστε μας να προστατέψουμε τη φύση και τη κοινή μας περιουσία από ασυνείδητους παραβάτες και παράνομα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τις οικονομικές δυσκολίες πολλών συνανθρώπων μας θησαυρίζοντας ενώ καταστρέφουν παράλληλα το περιβάλλον.

ΧΡΗΣΙΜΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

​​«Ν'αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.»​

​​«Αἰτία ἑλομένου, θεός ἀναίτιος»

Ασκητική, Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Πλάτων, 427-347 π.Χ.

info@edny.gr

Στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

+30 6977 479 474

+30 6909 538 732

Copyright © 2013 Ε.Δ.Ν.Υ. (www.edny.gr) All rights reserved.

Περιορισμοί πνευματικών δικαιωμάτων σε ισχύ. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση υλικού της ιστοσελίδας χωρίς έγγραφη άδεια.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now